Taller coet

Aquesta tarda, hem fet l’últim taller d’aquest segon trimestre,
hem construït els nostres propis coets.
Com bons astronautes que som necessitàvem una nau espacial per viatjar per l’espai, i no una si no dues naus hem confeccionat.
Per fer-les en comptat amb l’ajut d’unes grans expertes: la Rosa(mare Yerik), l’Anna (mare Oriol), la Sandra (mare Joel) i la Cristina (mare Tania). Elles ens han ensenyat a construir-lo, a decorar-lo i a personalitzar-ho amb la nostra imatge.
Ha estat un taller molt divertit!!!
AQUÍ us deixo alguna foto del taller.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Taller coet

  1. ROSA (mare de yerik) diu:

    Ho he pasat molt be amb els astronautes en aquest taller de naus y coets espacials, han quedat molt divertides y personalitzades i al seu gust. Han embolicat, retallat, enganxat pegatines, llapisos y canyetes de colors que s´estiren per fer formes divertides, els va encantar el taller a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà