SOM CUINERS!!!

El divendres 26 de febrer van venir unes “cuineres” molt especials a la classe dels Astronautes. No eren unes altres que la Maite (mare Ainhoa), Hanna (mare Dounia), Rosa (mare Yerik) i Azun (mare Alma; que ens van ensenyar a fer pizzes.
Com que sabem que els cuiners han d’estar ben relaxats perquè els plats els sortin bé, abans de començar a cuinar les vam convidar a fer una estoneta de lectura amb nosaltres, ens va agradar molt compartir aquesta estona amb elles.
Després ja estavem preparats pel gran repte. Amb pa de motlle, formatge, pernil, tonyina i olives vam cuinar unes pizzes delicioses, bé la seva ajuda va ser inestimable, ja que nosaltres les vam fer i elles es van encarregar de cuinar-les al micrones.
AQUÍ teniu les fotos

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SOM CUINERS!!!

  1. ROSA BARBERO diu:

    Ens ho vam passar molt be!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà