La biblioteca de l’aula!!!

L’altre dia vam descobrir, després de que la Mònica expliqués dos àlbums en que apareixia el mateix nen, que tots els contes estan fets per un autor/il·lustrador. Després de la descoberta, ens vam interessar molt pel tema i vam descobrir que a l’aula teniem alguns llibres de la il·lustradora “EMILY GRAVETT”. Vam seguir investigant i vam veure que també havia escrit “UN HUEVO CON SORPRESA” que teníem quan anàvem a P3, i els hi vam anar a demanar als Rucs i les Someres; a la Montse d’Anglés, que ja ens havia portat dos, li vam demanar si en tenia més. I ara tenim les lleixes plenes d’aquesta il·lustradora. Mireu que bonica tenim ara la Biblioteca.

IMG_0314

Com veieu hi ha una lleixa amb contes d’astronautes i dues amb àlbums de la EMILY GRAVETT. Els que aquests dies aneu al BIBLIOPUNT podeu demanar-li a la Mercè si té més llibres d’aquesta il·lustradora o també d’astronautes.(Si no en té en aquell moment, us els intentarà aconseguir).
US RECORDO QUE L’HORARI DEL BIBLIOPUNT ÉS DIMARTS I DIVENDRES DE LES 16’30H – 18’30h

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà