Projecte dels astronautes

Com ja sabeu hem iniciat amb la vostra col·laboració el Projecte dels Astronautes. Us he de dir que els vostres fills i filles están molt il·lusionats, i quan els toca ser els protagonistas es senten molt importants. Felicitar a tots aquells que ja ho heu fet i animar a els que els tocarà pròximament. Pels que encara no heu fet us mostro el que han fet fins ara, perquè així pogueu anar agafant idees.

IMG_0273

IMG_0274

Com veieu han buscat imatges ha internet, han pintat alguns dibuixos per il·lustrar l’explicació, han fet un petit mural amb diferents imatges i inclús algú s’ha atrevit en crear un conte explicant com els astronautas planten una bandera en arribar a la lluna. I fins i tot han anat més enllà i no han dubtat en caracteritzar els seus fills amb una samarreta d’un astronauta plantant una bandera.

IMG_0271

Per tant utilitzeu l’imaginació al màxim!!!

Us deixo un petit conte “Sota els llençols d’una MÀ DE CONTES” per què el disfruteu amb els vostres fills i filles. A que no endevineu de que deu anar?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà