BON ESTIU

Nois i noies de 5è, us desitgem un bon estiu!!!

Hi ha temps per fer tot, per gaudir, per jugar, per repassar estudis, per treballar, per relaxar-se…. doncs fem de tot llavors! Agafeu forces per començar a tope el pròxim curs de 6è, ÀNIMS!!!!

Mestres de Cicle Superior

 

FI DE CURS

No hem parat!!!!! L’últim dia és a tope!!!! Acomiadament dels nens de 6è, espectacles, gimkana, polo, acomiadament de mestres, petards…I els nens de menjador, a més a més, festa de l’escuma!

FESTA DE LA PRIMAVERA

Aquest diumenge passat l’Ampa celebrava la tradicional festa de la Primavera. Trobàvem moltes activitats per poder participar-hi: curses, xocolatada, tabalers, inflables, tómbola, servei de bar, donació de sang, pluja d’estels, diverses actuacions, dinars, sopars…

RETALLADES A MÚSICA

Amb les noves lleis, una de les àrees més afectades serà la Música, que la volen eliminar del currículum de Primària. D’aquesta manera passarà a ser més elitista del que ja és. És per això, que tota l’escola està en contra d’aquesta llei, i en l’hora del pati de divendres vam protestar de la millor forma que sabem, cantant!

UNA FESTA ESPECIAL

Ahir vam fer una festa per acomiadar-nos del profesor d’àrab, l’Omar.
No va faltar res: música, menjar típic del Marroc, begudes, te. I fins i tot va venir la Blanca, la directora de l’escola, i altres professors.
Aquesta ha estat una de les festes que més m’han agradat perquè tots reien, i sobretot perquè és la primera festa que he fet amb les meves profesores.

Nizzar Yassir, 5è A

4t. CONCURS D’SCRABBLE

Divendres passat vam anar a jugar la final d’Scrabble que es celebrava a L’Insititut Valerià Pujol. Vam anar dos nens de cada classe de 5è i 6è, que durant tot l’any fem un torneig intern d’aquest joc.
Els alumnes de 5è eren: Souhaib, Lydia Gabalón, Mark Castro i Miquel García, de 6è: Albert Rodríguez, Edgar Gallego, Jaume Cardús i Anthony Moreno.
Només vam poder arribar a la semifinal, i la guanyadora del concurs va ser una alumna de l’escola Marià Manent.

FESTA 25 ANIVERSARI ESCOLA

Avui ens hem reunit les dues escoles de Premià de Dalt, Marià Manent i Santa Anna, a l’Illa Fantasia per celebrar una gran festa amb moltes activitats.
Els nens de cicle mitjà de les dues escoles han fet una cantata preciosa, hem practicat activitats de circ, hem escoltat un conte creat i el.laborat per mestres de les dues escoles, hem ballat…
Ha estat una festa genial!

RECOLLIDA D’ALIMENTS

Càritas Sant Pere i Santa Maria  juntament amb els ajuntaments de Prèmia de Mar i Prèmia de Dalt, organitzen una campanya de recollida d’aliments, amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimèntaries de les persones més necessitades del nostre poble.
És per això, que comptem amb la col.laboració de les Escoles.
Les famílies que així ho desitgin poden aportar directament al centre, qualsevol dels aliments que a continuació es detallen;
Oli, conserves(tonyina, sardines), llegums(cigrons, llenties i mongetes), pasta(sopa, espagueti, macarrons), tomàquet, llet, farina, sucre, galetes.

Raul Fuentes, 5èA

aliments

BIBLIOTECA

Avui ens ha vingut a veure en Vicent, un bibliotecari molt aficionat a la seva feina i amb uns gustos clars per la lectura.
Ens ha proposat diverses activitats amb els llibres, mentre que nosaltres, els nens de 5è, ens perdíem en el mar de lletres.
Ens ha explicat tres contes i ens ha convidat a llegir uns quants més del mateix estil, que ell personalment, ha triat. I ha encertat!

Laura Galbe, 5èA

SORTIDA A LA GRANJA

Avui hem fet a l’escola una gran festa col.lectiva fent una sortida. Celebrant que era dia 25, i que cada dia 25 fem coses per l’escola en commemoració del seu 25è aniversari. Hem anat a Santa Maria de Palautordera, a la Granja escola. El millor és que anàvem tots, des de P-3 fins a 6è. Ha estat genial perquè cada grup feia les seves activitats i jocs addients a les seves edats. Els alumnes de 6è cal dir que feien d’ajudants i acompanyants als més petits.
El temps s’ha portat força bé amb nosaltres. Tot i que estava nuvolat, només ens ha plogut gairebé quan ja tornàvem.
Ha estat un dia fantàstic!!!