SORTIDA A LA GRANJA

Avui hem fet a l’escola una gran festa col.lectiva fent una sortida. Celebrant que era dia 25, i que cada dia 25 fem coses per l’escola en commemoració del seu 25è aniversari. Hem anat a Santa Maria de Palautordera, a la Granja escola. El millor és que anàvem tots, des de P-3 fins a 6è. Ha estat genial perquè cada grup feia les seves activitats i jocs addients a les seves edats. Els alumnes de 6è cal dir que feien d’ajudants i acompanyants als més petits.
El temps s’ha portat força bé amb nosaltres. Tot i que estava nuvolat, només ens ha plogut gairebé quan ja tornàvem.
Ha estat un dia fantàstic!!!

2 comentaris a “SORTIDA A LA GRANJA

  1. Hola Eva m’agradaria tornar a fer una altra vegada una l’excurció semblant. Em vaig divertir molt i és l’excurció que més m’ha agradat d’aquest curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *