RESPECTAR significa pensar…

“Jo sóc la persona adequada, estic en el moment adequat i en el lloc adequat; tu ets la persona adequada, estàs en el lloc adequat i en el moment adequat”.

Arno Stern (1924-)

Publicat dins de General | 2 comentaris

6è de COLÒNIES A CAMPRODON

Els dies 14, 15 i 16 de maig els alumnes de 6è vam anar de colònies a la Torre del Coll, a Camprodon, molt a prop de Ripoll.

Quan vam arribar, vam fer la visita al poble i, després de dinar, vam començar les activitats dels esports d’aventura. El primer dia vàrem tirar-nos per la tirolina des d’uns arbres molt alts. També vam fer l’aranya, que era en un circuit més senzill. Una altra activitat molt emocionant va ser la dels quads que semblava que no arrencaven, però sortien disparats. Vam fer BTT Bicicleta Tot Terreny- i Tir amb Arc.Amb tot l’activitat més interessant va ser la del caiac. Pujàvem, de tres en tres, en unes petites embarcacions i anàvem pel riu. A més a més, vam fer senderisme, jocs de nit i discoteca.

Què bé que ens ho vam passar… van ser immillorables!!!

6è de COLÒNIES – 1a part – curs 2017/2018

6è de COLÒNIES – 2a part – curs 2017/2018

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

Projecte PADRINS LECTORS de 6è i 1r

Un projecte molt engrescador que es duu a terme cada any a l’escola és el dels padrins lectors. Cada alumne/a de 6è es converteix en un padrí o padrina d’un/a alumne/a de 1r, per acompanyar-lo en el seu procés d’aprenentatge de la lectura. Aquesta activitat va començar al segon trimestre i va acabar per Sant Jordi. Es realitzava cada divendres a primera hora de la tarda.

Per a nosaltres, els nois i noies de 6è, va ser molt emocionant, vàrem posar moltes ganes i esforç i el que més ens va agradar va ser el conte que vam regalar als nostres fillols. Creiem que els hi va agradar moltíssim!!!

Els nens i nenes de 1r ens van regalar unes fotos, de padrí/na i fillol/a, “xulíssimes”!!

Padrins lectors – curs 2017/2018

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLA, CICLE INICIAL, CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

6è al LABORATORI

A l’escola tenim el laboratori on realitzem experiments. Aquí us en deixem un tastet.

Quan vam treballar la reproducció dels éssers vius i, més concretament la de les plantes, ens vàrem organitzar per grups i vàrem realitzar l’observació i l’exploració d’una flor, el lliri blanc. Va ser molt interessant perquè podíem tocar i manipular tot allò que vèiem a les imatges del llibre o pel google. Després ho vàrem explicar a la fitxa de treball i ho vam dibuixar.

Ens va agradar molt!!

6è al LABORATORI – curs 2017/2018

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

6è – CLEAN UP DAY al Daró (activitat del CIM)

Des de l’àrea de Medi Ambient ens van proposar fer l’activitat del “Lets clean up Europe” per sensibilitzar-nos sobre els problemes dels residus i la netedat.

És per això que vam participar en una operació de neteja a la llera del Daró. Vam utilitzar uns guants protectors, bosses de diferents colors, balances, una fitxa de recollida, llapis, bolígraf, caixes de cartró…

Per equips vam recollir objectes i els vam dipositar a les bosses. Després els vam classificar omplint uns formularis.

Ens va agradar molt.

6è netejant la llera del Daró – curs 2017/2018

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

6è participa al Concurs FEM MATEMÀTIQUES

L’alumnat de 6è hem participat en l’activitat matemàtica organitzada per la FEEMCAT amb el suport del Departament d’Ensenyament. Tots i totes vam haver de resoldre un seguit de problemes i activitats, amb les estratègies, experimentacions, reflexions, càlculs, verificacions…que ens van semblar adequades. Vam treballar en grups de tres o quatre alumnes. Vam gaudir molt resolent els problemes de matemàtiques.

Finalment, un grup representant de l’escola va participar a la jornada matemàtica, realitzada a la Bisbal d’Empordà, el dissabte 14 d’abril.

6è concursa al FEM MATES – curs 2017/2018

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

6è participa al CONSELL D’INFANTS MUNICIPAL

El dijous 30 de novembre a la sala de plens de l’Ajuntament va tenir lloc la primera sessió del Consell d’Infants Municipal d’aquest curs.

Les nostres delegades van ocupar els seus respectius càrrecs després de prometre que l’exercirien amb correcció. La Maria Martinez ha estat la regidora de Gent Gran, la Duna Sarís de Cultura, la Laia Pallés de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica i finalment la Laura Torres de Joventut i Dona. Ha presidit l’acte de cada sessió trimestral el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de La Bisbal, el senyor Enric Marquès, i l’alcalde, el Sr. Lluís Sais.

Al mateix temps hem pogut aportar les propostes de la nostra escola, juntament amb les de les altres escoles. Allà s’escolten i es valoren per veure la millor manera de dur-les a terme. Les nostres representants s’han sentit satisfetes d’aquesta tasca de representació i responsabilitat de tots els companys i companyes de l’escola.

Regidores del CIM – curs 2017/2018

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

6è a la FIRA DOLÇA

El diumenge 17 de desembre, els alumnes de 6è vam fer la Fira Dolça, a la plaça del Castell.

Cada any participem en aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal, a nivell de municipi, per tal de recaptar diners que ens ajudin al pagament de les colònies de final de curs. L’AMPA es va encarregar del muntatge de la parada i l’aportació de material necessari. Tots vàrem col·laborar de diferents maneres: portant  coques , pastissos… fent torns a la parada,  encarregant-nos de les vendes, elaborant cartellets amb els preus, etc. Va ser molt divertit veure la parada plena de pastissos i dolços perquè feia molt de goig.

Tothom es va esforçar molt perquè sortís tot bé.

FIRA DOLÇA – 6è curs 2017/2018

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLA, AMPA, CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

AMBIENTS A INFANTIL

US VOLEM FER UN RESUM  DELS AMBIENTS QUE HEM PORTAT A TERME A LES TARDES D’AQUEST CURS. ENS ENCANTEN!!!!!

CA L’ARTISTA

CAN BALDUFA

CAN CATALÀ

CAN CATALÀ

CAN MARGARIT

CAN PERQUÈ

CAN PITÀGORES

Publicat dins de EDUCACIÓ INFANTIL | Deixa un comentari

ANIVERSARIS DEL TERCER TRIMESTRE A EDUCACIÓ INFANTIL

AQUEST ÚLTIM TRIMESTRES TAMBÉ HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DELS ALUMNES QUE HAN FET ANYS, INCLOSOS ELS QUE EN FARAN ARA A L’ESTIU. FELICITATS A TOTES I A TOTS!!!!

P3

P4

P5

Publicat dins de EDUCACIÓ INFANTIL | Deixa un comentari

TALLERS DE FINAL DE CURS A INFANTIL

ELS ÚLTIMS DIES DE CURS HEM FET TALLERS A INFANTIL. AQUESTS HAN SIGUT PER ACABAR D’AMBIENTAR LA NIT MÀGICA. HAN CONSISTIT EN FER COLLARETS D’INDIS, UNA PANCARTA PER LA NIT MÀGICA I UNA DANSA D’INDIS I UNA CINTA D’INDIS. MIREU QUE XULOS I QUE BÉ QUE ENS HO HEM PASSAT!!!

Publicat dins de EDUCACIÓ INFANTIL | Deixa un comentari