Edu3.cat

Portal creat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que recull materials audiovisuals produïts per Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i el Departament d’Educació. Els materials serveixen de recolzament al tasca docent, per a completar o ampliar coneixements i per a fomentar l’ús de Tecnologies de l’aprenentatge i la Comunicació (TAC).

L’objectiu del portal és posar a l’abast de tota la comunitat educativa un ampli ventall de materials audiovisuals que serveixin per complementar o ampliar coneixements i, alhora, fomentar l’ús de les noves tecnologies.

El portal proposa un conjunt d’activitats d’àrees ben diverses: ciències naturals, ciències socials, llengua i literatura, matemàtiques, tecnologia, ensenyaments artístics, entre d’altres. També presenta un seguit de recursos audiovisuals (televisió, emissores de ràdio, cinema, fotografia i nous formats a Internet).

 

Us presentem un vídeotutorial que us aproparà al nou portal Edu3.cat, un portal de ràdio i TV educatives per Internet. Podreu conèixer les utilitats del portal i les funcionalitats disponibles.

[kml_rm movie=”http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/videotutorials/7309.rm” width=”352″ height=”288″/]

 

L’Edu 3.cat disposa d’un cercador propi i d’un fons de més de 4000 produccions audiovisuals.

Clica a sobre les icones per veure la selecció de vídeos.

 

De l'oïda a la boca Mans dretes La Caputxeta Vermella

Mesurar el temps Esmorzar i berenar Les parts del cos

 
Si voleu saber quines són les darreres actualitzacions de programes a “Edu3.cat”, quins programes podeu trobar, o d’altres novetats, podeu anar a visitar el Bloc de l’Edu3.cat, on trobareu totes aquestes informacions.

 

Clicant a sobre la imatge podreu accedir a un tutorial que us permetrà inserir un vídeo del portal Edu3.cat al vostre bloc:

llibretaedu

Notes complementàries al tutorial de l’Edu.cat

  • En el punt 3 del tutorial: Si tenim problemes perquè s’obri la finestra on hem d’escriure l’URL del vídeo, hem de comprovar, a la part superior del nostre navegador (Explorer, Firefox,…), si ens surt un missatge perquè domen permís per permetre les finestres de seqüències d’ordres. Clicarem a sobre, tal i com s’indica a la imatge.

 

finestres

  • Al final de tot el procés i, abans de publicar l’article al nostre bloc, clicarem la pestanya HTML i eliminarem, tal i com es veu a la segona imatge:

educat1

educat2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *