TV3 a la carta

Des de l’1 de novembre de 2.008 TV3 dóna accés gratuït a tot l’arxiu del 3alacarta, tant els programes més recents com els incorporats fa mesos o anys estaran disponibles gratuïtament sense cap restricció temporal.

El 3alacarta té actualment un extens arxiu històric de vídeos, que s’incrementa cada setmana amb prop de 600 peces més. Des del 3alacarta també s’accedeix al senyal en directe dels canals de Televisió de Catalunya: TV3, 33, Canal Super 3, 3/24, 300 i TVCi.

El 3alacarta ha fet extensiu, a la majoria dels seus vídeos, la possibilitat que es puguin incrustar molt fàcilment a blocs o webs. Heu de tenir present, que la permanència en actiu d’alguns vídeos pot estar limitada.

 Podeu accedir-hi, clicant a sobre la imatge:

tv3carta

El meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio ens fa cinc cèntims de com s’afegeix un vídeo del 3alacarta a un bloc.

Per ampliar la infornació, podeu consultar el tutorial:

llibretatv3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *