PONÈNCIES DELS NOSTRES ALUMNES DE 5è AL V CONGRÉS DE CIÈNCIES

Els nostres alumnes de 5è van donar les seves ponències al V Congrés de Ciència de Santa Coloma de Gramenet sobre els temes que han estat investigant durant mesos.

5è A ens va explicar la seva pregunta d’investigació: Com es forma un tornado?

5è B va parlar-nos sobre les fases de la Lluna.

En aquest enllaç podreu trobar els vídeos de totes les ponències de totes les escoles que van participar: https://sites.google.com/a/xtec.cat/congres-de-ciencia-santa-coloma-gramenet/ponencies-2018-1

En el següent enllaç, podeu descarregar en línia la revista del V Congrés: https://drive.google.com/file/d/0B7J2wtKTJ0CvZ3F0ZFRQd19BWEtzOExWU1JFYXZManZHQW9v/view

Cantània

Els alumnes de 5è vam participar a la Cantània. És una activitat que s’emmarca a l’àrea de música i es posa en escena a l’Auditori de Barcelona. Moltes escoles de tota Catalunya respresenten l’obra acompanyades d’una orquestra professional. Aquí us deixem algunes fotos del dia de l’estrena.

Diada del medi ambient

La setmana passada vam celebrar la diada del medi ambient. Amb inflables sobre el reciclatge, tallers i activitats a l’aula vam intentar conscienciar als nostres alumnes sobre la necessitat de fer el nostre estil de vida més sostenible. Era el primer cop que organitzàvem tot aquest muntatge i l’experiència ha estat molt positiva. Moltíssimes gràcies a totes les famílies que vau venir a ajudar-nos. Aquí teniu algunes fotos.

Lliga d’handbol

Els alumnes de 5è han participat a la lliga escolar d’handbol. Aquest esport, no tan conegut com el futbol o el bàsquet és molt ric a nivell motriu. Cada any participem més escoles i el nivell és més alt. Aquí us deixem algunes imatges de les trobades. Com podreu comprovar, predomina l’esportivitat.

EDUCACIÓ FÍSICA AMB L’ESCOLA JOSEP SOL

Els alumnes de 5è durant tot el curs hem compartit sessions d’educació física amb els alumnes del Josep Sol. Hem fet bàsquet, handbol, hoquei, futbol i molts altres jocs. Al llarg de tots aquests mesos hem après molt més que educació física. A l’última sessió ens van convidar a la seva escola. Va ser molt emotiu. Les dues escoles ens vam intercanviar agraïments i regals. Us esperem el curs vinent amics del Jose Sol!!

Taller de Parkour

Els alumnes de 5è i 6è van demanar fer un taller de Parkour al teixit d’aula d’educació física. El Parkour és una activitat que es va començar a practicar a França, però que s’ha posat de moda a molts països. Barreja les acrobàcies, la resistència i la potència. La seguretat és molt important en aquesta modalitat física. Aquí us deixem un parell de vídeos per tal que pogueu veure els nostres alumnes i els monitors que van venir a l’escola. Com poodreu comprovar, és un esport espectacular.

LET’S CLEAN UP EUROPE

11 DE MAIG DE 2018 Així hem començat el dia :

AVUI ÉS UN DIA MOLT IMPORTANT PER LA NATURA D’EUROPA,PERQUÈ MOLTES PERSONES NETEJAREM MARS, RIUS,  BOSCOS , MUNTANYES I PLATGES.SABEU QUANT TRIGA A DESFER-SE UN TROÇ DE PAPER ENMIG DE LA MUNTANYA ? DE 8 A 10 MESOS. ELS XICLETS : 5 ANYS. LES LLAUNES UNS 10 ANYS. LES BOSSES DE PLÀSTIC UNS 150 ANYS.

PER QUÈ AIXÒ NO PASSI I PUGUIN NÉIXER FLORS,  PLANTES I ARBRES EN LA SERRALADA DE MARINA, NOSALTRES LA NETEJAREM.

AIXÍ QUE ENS HEM POSAT UNS GUANTS I MIREU QUINA FEINADA HEM FET. ESPEREM QUE AQUESTS NENS I NENES QUE HAN VISCUT EL DIA D’AVUI ,SE’N RECORDIN QUAN SIGUIN ADULTS I SEGUEIXIN RESPECTANT LA NATURA. FELICITATS A TOTS PER LA GRAN FEINA QUE HEM FET !!!

Visita Jennifer Nevado

Els alumnes de 6è estem preparant l’Atlegrama, que és una competició d’atletisme amb altres escoles de Santa Coloma. La Jennifer Nevado, atleta especialista en llençament de martell i campiona d’Espanya va visitar-nos per ajudar a preparar aquesta modalitat. Ens va agradar moltíssim fer classe amb ella i vam aprendre molt.