04.- Els 54 i 55 curs Ceradai: 3B.Cooperis.-

Enguany celebrem des del primer curs de  1995, el 54 curs a distància i el 55 curs presencial Ceradai.

El curs 54. El de distància és de 100 hores i tracta sobre l’elaboració d’una programació didàctica sobre cooperació educativa i/o bé desenvolupar una programació sobre una experiència didàctica sobre cooperació a l’aula. Més concretament s’oferirà la possibilitat d’aplicar el 3B en tutoria i a les aules.

Curs a distància de 100 hores de “La programació didàctica Cooperis entesa com el resultat de l’estudi,  la recerca-acció i la pràctica reflexiva de la cooperació educativa dins de les metodologies de Formació Estratègica per Rols i per Recursos en l’Aprenentatge en tres Nivells  del 3B, A.D.N. dels jocs cooperatius creatius. (Amb modalitat completa a distància )- Tarragona   Les dates de realització són entre el 01 d’octubre de 2012 i el 01 de juny del 2013. Organitza CERADAI.

 

El curs 55. És el curs Cooperis.

1Un curs presencial de 30 hores sobre: “ Curs Cooperis: Per la Cooperació Educativa Inclusiva Social, el 3B  i l’elaboració del meu Full de Ruta a l’Aula i al Centre com a projecte de millora..

Les dates de realització són el 01 d’octubre   i  el 17 de desembre de 2012 .

Lloc: Tarragona    Organitza CERADAI

Han estat aprovats com a formació permanent del professorat per resolució de 15 de maig de 2012 pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Demana els programes definitius dels dos cursos en PDF

A info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *