08.- Com participar en Cooperis?

a.- Per participar en Cooperis tota persona, entitat o recurs hi pot participar segons cada pla d’actuacions conjuntes com són unes jornades o altres actuacions que es puguin planificar.

b.- En Cooperis es participa de forma totalment voluntària dins del marc de l’Aprenentatge Servei Voluntari Social

c.- Els principals objectius de Cooperis són interactius: donar-se a conèixer, compartir projectes i presentar  experiències.

d.- La participació suposa rebre un certificat de ponent en el cas de les jornades o un certificat de participació segons les tasques que es consensuin.

e.- A més de participar en les ponències en el cas de jornades, es forma part dins de la memòria de les jornades, podent facilitar les dades de contacte. Aquestes memòries es fan difusió pública.

f.- En el cas d’arribar a noves actucions conjuntes també es poden donar a conèixer en les mateixes jornades o en els nostres programes de ràdio i en els nostres actes públics.

Per a participar només cal escriure a:

info@cooperis.cat i exposar les teves intencions.

Gràcies.

Les aspiracions de les persones són com el cim d’aquest roca, si els nostres valors són alts, ferms, indestructibles i durs junt amb les nostres decisions amb l’art de la cooperació i de la creativitat amb la tolerància, l’escolta i la flexibilitat dels trajectes, sempre trobarem un camí per arribar fins i tot més alt que la cima que aspiravem. Ja que el destí també ajuda.

“A la vida tenim l’opció de pujar el cimal de la roca de la vida o xocar contra ella mateixa.

Ara bé per pujar el cimal moltes vegades no es tracta d’una, es tracta més d’un castell humà, el treball en equip, la seva cohesió i la pinya humana és més que una roca, és el nostre castell  que ens portarà a la supervivència cosmopolita. “Ja que la supervivència és cosmopolita , de tot el planeta, o no serà”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *