Sortida a CAMADOCA!

El divendres 10 d’octubre vam anar a un centre de recuperació d’animals que es diu Camadoca. La Núria, una monitora ens va explicar l’horari que faríem. Primer ens vam partir en 4 grups: 2 de petits, els mitjans i els grans. Es va fer com una ronda que tots els grups passaven pel riu i pel centre d’animals. Però abans vam esmorzar. Hi havien 3 sales la 1a hi havien les petxines autòctones: les Nàiades, la 2a sala hi havia peixos de tota mena, i a la 3a crancs americans i autòctons. Després vam sortir a fora on hi havien molts altres animals; va fer sortir una serp i ens la va deixar tocar i agafar. També vam veure un falcó pelegrí i la Núria el va agafar amb un guà, també vam veure una tortuga gegant carnívora, cigonyes, gripaus, mussols de moltes espècies, lloros, una gineta i altres animals. Després vam anar el riu i vam veure trampes per crancs americans però pel camí ens va ensenyar un eriçó i vam deixar anar una tortuga. Després vam anar a dinar i seguidament vam jugar,també vam fer una torre de persones. Abans de marxar vam deixar en llibertat uns ocells.
Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses. Va ser una sortida molt divertida perquè vam veure molts tipus d’animals.

Aquí teniu algunes fotografies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *