El primer dia de l’esperat viatge de 6è

Ja ha arribat el dia 28 de maig. Aquella data, tan esperada per tots i totes, que semblava que mai havia d’arribar.

Hem marxat de la Selva a les nou del matí i hem parat a Agramunt per esmorzar una miqueta. Hem seguit carretera amunt fins al Pallars Sobirà i, un cop passat Sort, hem agafat la ruta per entrar de ple a les valls d’Àneu.

Al llac de la Torrassa de la Guingueta d’Àneu hem realitzat la primera activitat del dia, experimentació amb el kaiac i amb bicicletes tot terreny. Ens hem partit en dos grups i uns han remat i els altres ha pedalat.

De moment semblava que el temps aguantaria, però finalment ens ha plogut. Però això, quan t’ho passes d’allò més bé, només afegeix emoció. El que passa és que els que pedalaven no han pogut remar, i els que remaven no han pogut pedalar. Ves què hi farem!!!!

Com que ens esperaven a l’alberg l’Orri de Pallars, ens hem refet de la mullena i ara estem estupendament instal·lats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *