EDITORIAL

Dear families:
Aquest any hem començat un nou curs amb algunes novetats at the school. La primera és que hem posat en funcionament el pla experimental de llengües estrangeres on els nois i noies de segon, quart i sisè llegeixen, escriuen, escolten i, en definitiva, es comuniquen en English dins de les àrees d’Arts and Crafts (a 2n), Science (4t i 6è) i en alguna unitat didàctica de Physical Education (6è). (Vegeu pàgina 22). I així, curs a curs, anirem millorant la competència lingüística en English, un idioma cada cop més important in our society!
I com que també és fonamental la pràctica de l’esport – ja ho deien antigament “mens sana in corpore sano”- aquest any també participem al “Pla català de l’esport a l’escola” a través del qual es pretén incrementar la participació en activitats físiques i esportives en horari lectiu i no lectiu.
Aquest pla que és possible gràcies a la col•laboració dels ajuntaments, consells esportius, la Secretaria General de l’esport, els centres educatius i la participació de l’APA.
Però no tots són novetats! Hi ha coses que es mantenen igual, com les ganes de treballar, d’aprendre, de fer les coses cada vegada millor, d’utilitzar mitjans i recursos engrescadors i, evidentment, Xerrameca, la nostra revista!
Desitgem que us agradi aquest petit tastet de la vida la nostra escola.