Millores en la presentació dels projectes: Google sites

El curs passat va ser el nostre primer any a la Xarxa de Competències Bàsiques. Fruit del treball dels diversos equips vam crear quatre projectes. Aquest segon any a la Xarxa CB vam analitzar l’aplicació dels projectes i vam arribar a la conclusió que un dels punts que havíem de millorar era la forma de presentar els projectes a l’alumnat i al professorat que l’haurà d’anar aplicant. Vam veure que uns projectes estaven penjats en carpetes al Drive, d’altres tenien forma de dossier imprès, etc.

Després de diverses propostes, vam decidir que cada equip crearia una pàgina web per mitja de Google Sites per així poder compartir, presentar i centralitzar la informació. Aquí us deixem una mostra d’alguns dels sites creats aquest curs:

Mompou, posa’t guapo!

 

 

 

 Melodies personalitzades

 

 

 

 El museu de la prehistòria

 

Aquest article s'ha publicat dins de INS Frederic Mompou, Metodologia i s'ha etiquetat en per Monti Mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Quant a Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *