Avaluació… Contínua, formativa i formadora

És de gran importància que l’alumnat sigui conscient en tot moment d’on ha d’arribar i com i de què se l’està avaluant. Per això inicialment es comparteixen els objectius que es marquen per poder dur a terme el procés.

Mitjançant rúbriques, graelles avaluatives i posades en comú de proposta de millora, l’alumne pot regular el seu propi aprenentatge; tant de manera individual com compartida.

És una eina útil avaluativa les redaccions que empra l’alumnat per preparar-se les exposicions, com les del Citilab, on es resumeixen tots els conceptes apresos.Cal dir també que ens permet fer un seguiment del procés d’aprenentatge de l’alumnat el registre que fan del projecte cadascú per documentar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *