Què en pensen els alumnes?

Els alumnes van valorar de forma molt positiva el projecte per dos motius.
En primer lloc perquè van aprendre moltes coses gràcies a la cerca d’informació i compartir els coneixements amb els seus companys. Els hi va agradar molt treballar per grups i també amb diferents rols.
En segon lloc perquè el projecte va tenir una repercussió molt alta a la resta de l’escola, ja que totes les classes es van disfressar d’animals marins en perill d’extinció. Es van elaborar pancartes per la Rúa de Carnaval on expressaven les classes que es podia fer per ajudar a l’animal del que s’havien disfressat.
El projecte que havien dut a les aules de 3r tenia una continuïtat molt visible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *