Producte final

Acció a l’aula Les Cinc Sénies

En el projecte de la Prehistòria el producte final ha estat l’escenificació d’unes escenes sobre aquesta època. Per a dur-les a terme, l’alumnat ha hagut de fer una síntesi dels diferents períodes de la prehistòria treballats a l’aula, després de fer una recerca a partir de la investigació històrica realitzada en el projecte. Finalment s’elaboren uns guions teatrals, que tenen l’afegit d’incorporar la llengua anglesa per a les presentacions dels personatges i de l’escena representada.

La representació teatral s’ha realitzat a l’equipament municipal de Can Gassol.

Podeu veure una de les representacions en aquest enllaç:

https://drive.google.com/a/inslescincsenies.cat/file/d/1ZoqIsq13elxqthhxdeIjqx-dR0jBlxNx/view?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *