EL NOSTRE HORT ECOLÒGIC. QUI SOM?

UN HORT ECOLÒGIC PER APRENDRE A ESTIMAR LA VIDA!!!

L’experiència s’inicia amb la iniciativa d’alguns alumnes de 3r i altres de 4t conjuntament amb  dos professors.dsc_0040_opt-1

Sortir de les aules, estar amb contacte amb la terra i el sol és vida. Viure,  gaudir i compartir és aprendre.Amb el nostre hort aprendrem tots plegats.

Crearem l’hort, planificarem conjuntament, què volem fer, com volem que sigui,  com s’ha de  treballar  un hort, per què ha de ser un hort ecològic? ,  quines tasques hi han en un hort, com ens organitzarem ?  etc.

A travès del nostre hort, el treball amb la nostra terra que ens alimenta, conviurem, planificarem, cooperarem, ens ajudarem, mostrarem curiositats, dubtes, ens coneixerem més com a persones i  serem competents per portar a terme el nostre projecte en comú,  el nostre Hort!! .

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *