Ens autoavaluem

Amb la finalitat que els alumnes reflexionin sobre el procés que han seguit per fer la samarreta, les estratègies que han utilitzat per resoldre els diferents problemes que s’han trobat, el grau d’assoliment de l’objectiu inicial i de les competències que han necessitat,… els donem una graella d’autoavaluació i els proposem 3 preguntes obertes.

En la graella d’autoavaluació tenim en compte diferents capacitats i processos que s’han requerit per fer la samarreta, l’actitud en diverses situacions durant aquesta elaboració, i la consciència de què estan fent i per quin motiu.

Imatge1

Les 3 preguntes obertes els serveixen per expressar i prendre consciència de què han après fent la samarreta, les dificultats amb què s’han trobat durant aquest procés de patronatge i elaboració, i les pròpies propostes de millora individuals.

Imatge2

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *