El nostre petit hort urbà

Bona tarda famílies!

Com ja sabeu, des de l’escola volem apostar per la cura del medi ambient i tot el que això comporta. Així que com a projecte a Primària, farem un hort en el que plantarem les llavors i veurem com va creixent la planta i el fruit que ens donarà. Els de segon hem començat aquesta aventura preparant la terra ! Cada dilluns els nostres pagesos regaran i cuidaran les plantes, anotaran els canvis, i viuran la seva evolució.

Veureu quina bona cistelleta de sans i bons aliments farem!

hort-1.JPG    hort-2.JPG    hort-3.JPG

7 thoughts on “El nostre petit hort urbà

 1. Dori

  Bon dia| Em sembla una idea magnífica. És molt gratificant veure els fruits del nostre treball i millor encara poder menjar-nos-els. Nosaltres també tenim un petit hort i ens ho passem molt be treballant tots junts.

 2. eva

  segur que tenen un resultat magnífic, perque lo que no li faltara aquest hort son ganes i molta il.lusio i aixo a les plantes li agrada molt. Esperarem tots impacients l´evoluçio. Petonts molt fort per a tots.

 3. Olga:

  Ei famílies!!!
  moltes gràcies pels vostres comentaris, ara arriba el moment de començar a sembrar, escolteu als vostres fills i apendeu molt de llavors.

 4. eva

  com va aquet hort?? estic impacient per veure les fotos dels primers resultats, espero que sigui aviat. Ahí dilluns tocaba regar.las, cuidar.las molt…hus heu donat que han copiat la idea a gran hermano… si es que feu historia…aixo demostra l´important que es la natura per tots nosaltres. petonets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà