LA MALETA VIATGERA VIATJA A COLOMBIA

Aquesta nena de la foto ha anat de vacances a Colombia amb els seus pares. Allà ha gaudit de la seva família i ha fet moltes activitats molt divertides com anar a la granja “Granjalandia”on hi havia molts animals i els hi va donar de menjar. Allà va conèixer a la vaca Lola! Ens ha explicat que li encanta pintar-se la cara! També ens ha explicat que l’avi Guillermo fa uns bunyols bonissims! Per últim, ens ha presentat a la seva família colombiana i ens ha explicat que era el primer cop que anava amb barca.

Mireu com ens ho explicat: vacancesacolombia

Moltes gràcies família per explicar-nos la vostra experiència!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *