Colònies

Us deixem un àlbum perquè aneu veient com gaudim de les colònies!

https://photos.app.goo.gl/oRTU6eg4zEUzMaYL6

 

 

Publicat dins de I4A, I4B | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA A LA GRANJA

Aquesta nena de la foto ens va explicar que un amic de la família té una granja amb molts animals, i que hi va anar amb els seus pares i els seus germans. Va anomenar tots els animals que va veure (alguns els vam conèixer a la sortida d’I3 i d’altres els vam haver de buscar a Internet, perquè no els coneixiem!) i també una anècdota que la seva mare va viure amb un ànec.   Gràcies per compartir la teva experiència!

Publicat dins de Maleta viatgera | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA A PORT AVENTURA

Anar a Port Aventura és tota una experiència, i si és per Halloween, encara més. Així ens ho ha fet saber aquesta nena de la foto, que ens va explicar a quines atraccions va pujar, on es va fer fotos, i com de bé s’ho va passar. Gràcies per compartir la teva visita al parc! Hem descobert que altres nens i nenes també hi han anat!

Publicat dins de Maleta viatgera | Deixa un comentari

PER MOLTS ANYS!

Se’ns havia oblidat felicitar aquesta nena que va fer els 5 anys al març! Felicitats!!

A l’abril no hem tingut cap aniversari a la classe del Carnaval, però al maig en tenim dos!

Publicat dins de Aniversaris | Deixa un comentari

Dues nenes de la classe del Drac de Vilanova han fet 5 anys!!!! Moltissimes felicitats i per molts anys!!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA VISITA LA GRANJA

Ja és la tercera vegada que anem a la granja, aquesta vegada gràcies a aquest nen de la foto, que ens va explicar que hi havia molts animals com els cavalls, ponis, conills que menjaven pastanagues i amanida, molts burros i molt juganers, la vaca Lola menjant herba, porcs senglars i porcs molt grans i per últim, una cabra que estava pujada a un arbre.  Va ser un dia molt divertit!

Gràcies famílies per explicar-nos la vostra experiència!

Mireu el que ens va explicar: videogranja

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA FA UN VIATGE A TÀNGER

 

Ja és la segona vegada que “visitem” el Marroc, aquesta vegada  gràcies a aquest nen de la foto, que ens va explicar el viatge en avió a Tànger, la visita al zoo veient els animals molt a prop, l’aniversari de la seva germana gran i també altres activitats que li agrada molt fer, com anar al cine o a la fira.

Publicat dins de Maleta viatgera | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA PLENA D’EXPERIÈNCIES FAMILIARS

Ja fa força setmanes que aquest nen de la foto ens va explicar algunes de les experiències que ha viscut amb la seva família i que més ha gaudit: pujar en poni, regar l’hort, visitar l’Aquarium, anar d’excursió, aniversaris amb cosins i moltes coses més. La foto que va causar més impacte és la que surt amb un tauró i amb un dinosaure, quina por!

Publicat dins de Maleta viatgera | Deixa un comentari

LA MALETA VIATGERA AMB DIFERENTS VIVÈNCIES

La nena de la foto ens ha explicat diferents vivències que per ella han estat importants i ha volgut compartir-les. Ens ha ensenyat fotografies dels seus estius a la platja, quan surt a jugar amb el seu tiet, a la fira, en el parc, a la Masia d’en Frederic veient cavalls i per últim, prenent alguna cosa amb la seva família.

Moltes gràcies família per explicar-nos la vostra experiència!!!

Mireu que bé ens ho ha explicat:  maletaviatgera

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS PADRINS I PADRINES 3RA

Aquest curs hem tingut de padrins i padrines els nens i les nenes de 3r. Al primer trimestre, els vam conèixer tot fent una sessió de Psico junts. Al 2n, ens vam venir a explicar contes, i al 3r ens han acompanyat en els tallers de primavera. Moltes gràcies!

Més fotografies de les sessions de contes: contes

Més fotografies dels tallers de primavera: tallersdeprimavera

Publicat dins de General | Deixa un comentari