SORTIDA A LA MASIA CABANYES

El passat dimecres 22 de febrer de 2023 vam anar a visitar la Masia Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Vam anar amb autobús i quan vam arribar vam esmorzar. Després vam poder gaudir de l’espai jugant amb els nostres amics i amigues. Per acabar, vam visitar la casa-museu on ens ha permet descobrir e imaginar-nos com era el dia a dia d’aquesta família de fa més de doscents anys. Les estances, mobles, llibres, objectes i decoració ens ha transportat al segle XIX. Hem pogut observar elements, objectes i estances que són molt diferents del que avui en dia trobem a les nostres cases.

Ens ho hem passat molt bé!

I4A:

Mireu més fotos: I4AMASIACABANYES

I4B:

Mireu més fotos: I4BMASIACABANYES

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *