EXPERT EN DINOSAURES

A la classe de la música tenim dos experts en dinosaures. Aquesta tarda, el primer d’ells ja ha tingut l’oportunitat d’explicar-nos tot allò que sap d’aquests éssers desapareguts: els herbívors, els carnívors i un que menja les dues coses.

Ens ha ensenyat tots els estris i materials que fan servir els paleontòlegs, i hem pogut picar una pedra com fan ells, per trobar óssos amagats. També ens ha ensenyat un esquelet i un ou amb un dinosaure petit a dins.

També hem tingut l’oportunitat de fer un debat sobre la seva extinció, amb preguntes com: però si els velociraptors són tan ràpids com no es van poder escapar dels meteorits i de la lava?  I el pterodàctil que vola, com no va sobreviure a l’esfondrament de l’illa? L’expert ha tingut resposta per a totes aquestes preguntes i per a moltes més.

A casa ha gravat aquest vídeo que acabarem de veure demà.

Moltes gràcies per la teva expertesa!

Més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *