Extensions de Google Chrome per educació

Les extensions són funcions addicionals que pots afegir fàcilment a un navegador.
Avui he estat revisant la galeria d’extensions del Google Chrome,

en la categoria d’educació n’he trobat unes quantes que ens poden ser útils.

Planetarium

Planetarium mostra més de 1.500 estrelles (que són totes les estrelles
fins a la magnitud  5). Podem ajustar l’hora i la ubicació de visualització per veure el cel des de qualsevol punt del món. Es podem moure pel cel i apuntant a una estrella o planeta veurem el seu, la constel•lació, la seva brillantor (magnitud) i la llunyania que es troba en anys llum (LY) o unitats astronòmiques (UA). També figuren l’Ascensió Recta (AR) i la Declinació (Dec) valors  molt útils si tens un telescopi.

Graph.tk

És una eina de codi obert per dibuixar gràfiques de funcions i inequacions. Pot representar varies funcions alhora. A més disposarem d’una calculadora de derivades.

Numerics Calculator & Converter

Potent calculadora i convertidor.  Té un historial dels seus càlculs.
Tots els càlculs s’emmagatzemen en un panell d’història editable que funciona fins i tot si està fora de línia. Emmagatzema totes les dades (la història, les funcions personalitzades) en local.
Pot utilitzar per fer els càlculs gran varietat de sistemes de numeració.
Com a convertidor treballa amb unitats de temperatura, àrea, volum, força, longitud, velocitat, massa, energia, potència i pressió. També fa els canvis amb unes 140 monedes.

Daum Equation Editor

Editor de fórmules fàcil d’utilitzar. Es poden escriure fórmules complexes amb uns quants clics o amb l’editor de Tex (latex). La fórmula resultant es pot exportar com a text o com a imatge.

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Ciències, matemàtiques, programari, recursos, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *