La tecnologia invisible

Comparteixo amb vosaltres aquesta presentació d’Ana Laura Rossaro (Cordoba, Argentina) sobre el concepte d’Educació 2.0. Ens parla de: canvis en relació amb el saber, noves formes d’aprendre i ensenyar, canvis en la relació pedagògica, canvis institucionals… També d’alguns temes de debat: Internet ens fa més ximples?, tecnologia o mètode… Una gran col·lecció de conceptes educatius.El que m’ha cridat més l’atenció és el concepte de tecnologia invisible.

“El desitjable és que no parlem de màquines, ni tecnologies, sinó que discutim sobre concepcions educatives.

“Mirem als professors i estudiants, i deixem que els objectes de facin invisibles”

I per acabar una cita per emmarcar:

“Els ordinadors, per si sols, no creen ni propaguen coneixement, però sense ells avui en dia és impossible plantejar-se una educació capaç de preparar els nens i joves per viure en un món contemporani i entendre’l.”

Vist a Educación tecnologica
Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Educat1x1, General, recursos, Secundària, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *