Scientix per a l’ensenyament de les ciències a Europa

El projecte Scientix (comunitat per a l’ensenyament de les ciències a Europa) va néixer al desembre de 2009 i el seu web és disponible des de març de 2010. El projecte neix per facilitar la constant divulgació i intercanvi de coneixements tècnics i exemples pràctics en l’ensenyament de les ciències a la Unió Europea
Scientix està obert a docents, investigadors, responsables polítics, actors locals, pares i mares i qualsevol persona interessada en l’ensenyament de les ciències.

scientix

Aquest web recull material pedagògic i informes d’investigacions de projectes europeus d’ensenyament de les ciències finançats per la Unió Europea sota el VI i VII Programa Marc per a la Recerca i Desenvolupament Tecnològic (DG Recerca), el Programa de Formació Permanent (DG Educació i Cultura) i diverses iniciatives nacionals.
El trobarem entre d’altres idiomes  anglès i castellà. El català sembla que no és possible encara…

Vist a Internet como recurso educativo
Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Ciències, recursos, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *