50 idees per utilitzar Google Earth a l’aula

A Associate Degree he vist aquest complet article: Google Earth for Educators: 50 Exciting Ideas for the Classroom amb idees per fer del Google Earth una eina educativa amb moltes possibilitats.  Hi trobareu recursos per primària, secundària i batxillerat.

google-earth

La manera com m’ha arrivat aquesta informació em resulta curiosa. Té el seu origen al twitter de xarxatic, ha estat recollit pel twitter de la companya Núria Galcerán i jo l’he vist al meu Google Buzz, Ara em sembla curiós, d’aquí no res em semblarà el més normal.

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Primària, recursos, Secundària, Socials, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *