City Salud el joc dels hàbits saludables

Cyti Salud és un portal de caràcter lúdic i educatiu, que forma i sensibilitza els nens i nenes sobre bons hàbits de vida saludables. És un joc d’aventura gràfica que transcorre per diferents escenaris d’una ciutat del futur. Els infants han d’anar avançant per els diferents escenaris per mitjà de resolució de proves, recopilant informació sobre salut i interactuant amb personatges i objectes.
Està disponible en català.

city-salud

Si ens registrem com a professors podrem donar d’alta als nostres alumnes. També poden fer-ho ells de manera individual. A més disposem de 30 fitxes que tracten continguts relacionats amb la promoció d’hàbits saludables i que podem descarregar en pdf

Vist a conPeques
Aquest article ha estat publicat en Ciències, Primària, recursos, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *