Què és la competència digital?

Què entenem per competència digital? Sentim a parlar molt d’aquest concepte i més que el sentirem encara, però tenim clar que vol dir?
Per fer-ne una primera aproximació podem consultar el terme competència digital a la Viquipèdia. Aquest article té a més una curiositat, el va editar el conseller d’educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall durant l’acte inaugural de la Marató Viquipèdia
També podem acostar-nos al tema a través, per exemple, de l’Anàlisi Curricular de la Competència Digital que forma part d’un projecte de recerca amb llicència d’estudi d’Artur J. Tallada Cervera on es realitza una anàlisi del contingut del Decret 143/2007 (DOGC núm. 4915 – 29/06/2007) en allò que fa referència a la Competència Digital.
Però diuen que una imatge val més que mil paraules, per això jo veig més clara la competència digital en aquesta imatge.

Cmaps Competència digital

Cmaps Competència digital

Ha estat elaborat per Josi Sierra basant-se en els textos de Tíscar Lara. Fa referència, també als decrets d’ensenyaments mínims de Primària i Secundària. És allotjat al servidor de CmapTools de la UPNA.

Vist a Educación Tecnológica

Actualització
En el bloc TIC->TAC acabo de descobrir la Wiki de la Competència Digital.

wiki_comp_dig

Un altre recurs molt recomanable.

Aquest article ha estat publicat en General, recursos, wiki. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Què és la competència digital?

  1. Retroenllaç: TICB7 » Blog Archive » Un joc per a la competència digital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *