El trencaclosques de recursos

Aquesta setmana he tingut al sort de ser convidat al Seminari TAC que organitza el CRP de Santa Coloma de Gramanet. Sempre és una experiència molt positiva poder compartir amb altres companys experiències i opinions. El tema principal era la recerca de recursos a Internet. L’Albert Vicedo del CRP comparava aquesta recerca amb un “puzzle”. Hem va agradar aquesta imatge, certament la recerca de recursos a Internet és com fer un trencaclosques del qual cadascú pot trobar una solució diferent i perfectament vàlida.
Per ajudar-nos a buscar les peces l’Albert ens va presentar alguns del llocs més propers que la majoria coneixem. Alguns d’aquests llocs han estat reestructurats fent-los més interessants i d’altres potser els tenim una mica oblidats (almenys jo)puzzle

Aquí els teniu:

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Primària, recursos, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *