Did You Know 4.0 en català

Nova versió del la sèrie Did You Know? L’any passat us havia presentat dues versions anteriors, al gener i al novembre. Una sèrie de vídeos per reflexionar sobre si el que ensenyem als nostres alumnes els servirà el dia de demà.

L’he vist a tecnotic.com i l’he traduït al català per a vosaltres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Did You Know 4.0 en català

  1. Sempre acostumo a penjar el que ofereixes al meu bloc. Gràcies per les traduccions.

  2. Per cert , perquè no ens fas un minitutorial del procés que s’ha de seguir per traduir un video de youtbe en SUB. SUB t’ofereix les frases en anglès? SUB importa el video de youtube? Tu l’escoltes i vas introduint frases?
    T’ho dic perquè m’agradaria traduir videos interessants de you tube per als meus alumnes. Gràcies

  3. Josep Maria Soler diu:

    Gràcies pels comentaris.
    Tens una petita presentació sobre com traduir un vídeo de dotSUB a un article anterior del bloc: http://blocs.xtec.cat/ticb7/2008/09/26/subtitulacio-de-videos-amb-dotsub/ Si el vídeo no és a dotSUB primer l’hauràs de pujar i transcriure. Si vols més informació ja saps on trobar-me.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *