Els treballs copiats

Últimament estic veien a la web l’aparició de programes per detectar si ens copien. De fet jo mateix ja us n’havia comentat algun. N’hi ha que diuen que són eines útils per saber si els alumnes copien els seus treballs. Això no ho dubto, aquestes eines són molt potents. Poden descobrir plagis en documents fets a partir de trossos d’altres i ens indicaran d’on ha sortit cada tros.
Us en anomeno només unes quantes:

Tot això està molt bé, però no creieu que és hora de demanar un altre tipus de treballs? Per exemple en comptes de demanar un treball sobre “La revolució francesa” no seria millor demanar “La relació entre la revolució francesa i el maig del 68”. Més difícil de copiar i més enriquidor

En aquesta mateixa línea podeu veure aquesta presentació de la redTIC
[slideshare id=1398761&doc=consejosusointernetentrabajos-090507040320-phpapp02]

Aquest article ha estat publicat en General, recursos, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *