El Museu Virtual de les Comunicacions

Seguim parlant de museus. Avui us comento El Museo Virtual de las Comunicaciones.

eurocommuseum.jpg

El seu nom ho diu tot. És un museu virtual sobre les comunicacions en anglès, castellà alemany i portuguès. Hi trobarem 10 sales ordenades per ordre cronològic des del 1832 amb el telègraf fins al 2002 amb la telefonia mòbil. Es descriu breument cada invent i es resumeix la biografia del inventor i els fets històrics de l’època. També hi ha un glossari amb les traduccions de paraules relacionades amb les telecomunicacions en els quatre idiomes del museu.
Gràcies a en Jorge Gonzalez del IES Badalona VII pel descobriment d’aquest recurs.

Aquest article ha estat publicat en Ciències, imatges, recursos, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *