Ens han copiat un treball?

The Plagiarism Checker és una aplicació web de la Universitat de Maryland que detecta textos copiats. Molt útil per descobrir les “fonts ocultes” dels treballs dels nostres alumnes, sobretot ara en el presentació dels treballs de recerca del batxillerat. El funcionament d’aquesta eina és ben senzill, només hem de copiar un tros del text que volem analitzar i enganxar-lo en la web. L’aplicació analitzarà el text sospitós i ens dirà si pot ser una còpia i d’on es pot haver copiat.

the-plagiarism-checker1.jpg

 En realitat no fa res que no puguem fer amb el Google, de fet, el seu funcionament es basa en el motor de Google. Simplement el que fa és facilitar-nos la feina.

Vist a:  wwwhat’s new?

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, General, recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *