Calaméo. Publicació de documents on line

En articles anteriors us he parlat de llocs on podeu pujar articles i després publicar-los.

Avui, gràcies a genbeta he conegut un altre lloc, molt interessant: Calaméo.

calameo.jpg
Aquest lloc té dos avantatges. El primer és la quantitat de formats que podem pujar: .PDF, .DOC, .RTF, .PPT, .PPS, .XLS, .ODT, .OTT, .SXW, .STW, .ODP, .OTP, .SXI, .STI, .ODS, .OTS, .SXC, .STC i .TXT. El segon avantatge és que podem escollir el format de la publicació que serà interactiva i en format flash.

També podem fer els nostres documents públics o privats i inserir-los en un bloc. Una altra opció interessant és que podem definir una llista de contactes amb qui podem compartir els nostres arxius i subscriure’ns als documents d’una altre persona.

Aquest article ha estat publicat en blog, Publicació, recursos, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *