Educaplus.org, una pila de recursos

educaplus.org és el web personal de Jesús Peñas amb animacions i activitats interactives sobre biologia, Ciències de la Terra, Física, Informàtica, Matemàtiques, Química, Tecnologia i Geografia. Sorprèn l’enorme quantitat de recursos que recull.

educaplus.jpg

M’han agradat especialment dos apartats:
“Clima y Tiempo” sobre el funcionament de l’atmosfera, on podem inclús realitzar mapes del temps , “Molecules en 3D” on podem veure models de molècules orgàniques i inorgàniques en 3D que podem moure per veure-les des de tots els angles.
Interessants també els apartats de “Geografía” amb moltes dades, “Cinemática” i “la Luz

Us podeu passar una bona estona visitant aquesta gran quantitat de recursos, segurament en trobareu algun que podreu aprofitar. Les activitats les podem baixar en PDF, imprimir i enviar per e-mail a un amic.

Aquest article ha estat publicat en animacions, Ciències, matemàtiques, recursos, Socials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *