Allotjament (hosting)

Una de les preguntes que més em fan els companys que inicien blocs és: On pengem els documents, sons o imatges que volem que apareguin al bloc?

hosting.JPG

En l’article del dia 21 de febrer ja us vaig parlar de eSnips. Avui, per completar, us he fet una selecció de llocs on poden desar diversos tipus de fitxers. Un altre dia ja parlarem dels llocs especialitzats en imatges o música.

ipernity en català! Podem pujar fins a 100 fitxers a la vegada explorant el nostre disc dur (requereix plugins de Java/ActiveX). També podem pujar un ZIP i tot el contingut de l’arxiu serà afegit als nostres documents. O, tots els objectes mèdia d’una pàgina Web i altres fitxers dels quals coneixem les URLs

DivShare Allotjament Web de alta qualitat amb atractius reproductors multimèdia para visualitzar els nostres Vídeos i Mp3, que podràs incloure en un bloc, Myspace o pàgina Web.

badongo.com Permet pujada i descàrrega d’arxius via web, perquè les teves visites tinguin accés a les descàrregues. La descàrrega esta limitada a 4,8 Gb/dia, el limit de descàrrega són 500 Kbps. Si et dónes d’alta amb compte gratuït el limit de descàrrega per dia és de 12 Gb. Una vegada has pujat l’arxiu tens accés a l’enllaç directe per a descàrrega i codis html. Disposa de widgets per al teu bloc. En castellà

scribd Un dels llocs més complets Admet els tipus de fitxers següents: Word (doc), Powerpoint (ppt, pps),Excel (xls), PDF, Open Office (odt, odp, sxw, sxi), imatges (jpg, jpeg, png, gif) i text (txt, rtf). Per saber més sobre scribd teniu aquest article de genbeta i per inserir els vostres arxius a un bloc de la Xtec visiteu Racó Tic

Aquest article ha estat publicat en blog, Publicació, recursos, TIC, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *