Llicències de Creative Commons

Gràcies a Informática Práctica he trobat aquest vídeo que explica molt bé què són les llicències de Creative Commons. [kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/_ZHUOyYFgEk" width="425" height="350" wmode="transparent" /]
Queda clar doncs que, amb una llicència de Creative Commons manteniu els vostres drets sobre l’obra, però permeteu que es pugui copiar i distribuir , sempre que en sigueu reconegut com l’autor, i només sota les condicions que especifiqueu. Les condicions poden ser:

cc_cast.jpg

Si voleu oferir la vostra obra sense condicions, escolliu l’opció de domini públic.

Per saber més sobre el tema visiteu la seva pàgina Creative Commons España.

Aquest article ha estat publicat en recursos, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *