ipernity, compartir arxius en català

Avui us presento ipernity. Aquest és un servei gratuït per compartir els nostres arxius (de qualsevol tipus) amb qui vulguem: familiars, amics, alumnat o tot el món. Podem posar etiquetes als arxius i organitzar-los en àlbums. També una vegada registrats tenim un bloc configurat on podem escriure els nostres articles des del primer moment. Disposar d’un bloc i d’un espai on compartir arxius en el mateix lloc, crec que pot tenir alguna utilitat didàctica. Encara no sé quina exactament, ens ho haurem de pensar una mica…ipernity.jpg

Dues coses m’han agradat d’aquest servei:

  • La facilitat per pujar molts arxius alhora: en poden pujar fins a 10 amb un formulari clàssic, fins a 100 arxius navegant per el nostre disc dur, podem pujar un arxiu zip i tot el contingut de l’arxiu serà afegit als teus documents i, fins i tot, podem descarregar-nos una aplicació basada en arrossegar i deixar anar que facilita la publicació de documents
  • És en català, i en alemany, anglès, castellà, esperanto, francès, italià i holandès.
Aquest article ha estat publicat en imatges, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *