WQ Llibremaníacs

 

Per iniciar la Webquest dels Llibremaníacs cliqueu aquí.

                                                      *****************                               

biblioteca-006

 

Llibremaníacs! Participeu en el blog de la Biblioterra per tal de compartir amb altres alumnes les vostres opinions sobre els llibres que heu llegit.

Escribiu un comentari en aquest blog tot citant el títol del llibre i el nom del seu autor/a.

34 respostes a WQ Llibremaníacs

 1. Paula.C diu:

  Cállame con un beso de Blue Jeans.

  És la 3 part de ”Canciones para Paula” la novel·la es realment bona.
  Paula, una adolescent, coneix a un noi a traves de les xarxes socials. Mica en mica la historia es va complicant, ella coneix a altres nois, cada un d’ells te alguna cosa que l’agrada això fa que ella no es decideixi.

  Amb l’últim llibre et portaràs moltes sorpreses. El final es impactant i sorprenent, canvia completament tota l’historia.

 2. Dikra B. diu:

  El meu llibre es diu Las puertas de Acronos , i m’ha agradat perquè té molta aventura.

 3. Adil Z. diu:

  Titanic 2020 és molt bonic, ja que és a l’inrevés de Titanic: s’enfonsa el món sencer i no el vaixell.

 4. Zakaria D. diu:

  Ana Frank
  Un llibre molt interessant, el recomano.

 5. Nordin I. diu:

  Los cuentos de Beddle el bardo
  Es un conte molt interesant per a nens i adolescents, ja que té històries fantàstiques, de fades, de mags etc.
  Aquest llibre el recomano a tots el públics.

 6. Nadia E. diu:

  LLUNA NOVA

  És l’aniversaroi de Bella Swan, i li fan una festa. Ella té un accident, llavors el seu novio l’Edward l’abandona perquè té por de fer-li mal. Després de molt de temps ella té un accident i ell es pensa q ella ha mort, i intenta suicidar-se pero ella el salva.

 7. Mari Carmen O. diu:

  Roig Robí, de Rachel Hawthorne
  És un llibre amb una història molt romàntica i apassionant. Reflexa molt bé les llegendes i tradicions sobre homes llop. Em vaig llegir el llibre en un dia tot seguit. El recomano tant per la seva romàntica història com per l’acció. Aquest llibre enganxa tant, que per llegir-lo hauràs d’aprendre a menjar sense mirar el plat.

 8. Nereida B. diu:

  Nuevo diario del joven maniático, Aidan McFarlane i Ann McPherson

  El llibre tracta d’un noi de 14 anys anomenat Peter Payne, que té dues germanes, pares, una gata, el seu millor amic Sam i Cilla, una noia que li agrada.
  Viu moltes aventures i s’informa de temes com les drogues, el sexe, l’alimentació,etc… Escriu tot al seu diari, fins i tot veu el diari de Susie, una de les seves germanes.

  Aquest llibre m’ha agradat molt i el recomano a qualsevol adolescent que tingui dubtes.

 9. Rui Zeng diu:

  Maurice o la cabana del pescador, l’autora és Mary Shelley.
  M’ha agradat molt, perquè no és gaire llarg i hi ha dibuixos.
  El que diu el llibre pot passar en realitat, perquè hi ha una persona que conec a qui tambè li va passar una cosa semblant. La seva mare la va deixar a la seva tia, i ara la noia ja fa 16 anys. Però les seves mares no volen que ho sàpiga…
  Jo no vull que a ningú li passi això!

 10. randy diu:

  Las puertas de Ácronos, de Heinz Delam: El millor d´aquest llibre és que no t´esperes res del que passa, vas de sorpresa en sorpresa fins al final, i això no ho he vist en cap dels llibres que he llegit últimament així que li poso un 9.
  Li posaria un 10 si tingues una segona part igual d´original.

 11. Raul diu:

  Malfuria, de Christoph Marzi
  A mi personalmente este libro no me ha gustado demasiado, no me imaginaba un libro de brujería con tan pocos personajes. Este libro estaría muy bien para personas que no les gusta que haya tanto lío de personajes. Sobre la aventura, en general està bastante bien organizada. Lo que más me ha gustado del libro ha sido que ocurra en Barcelona, una ciudad muy bonita.

 12. Noelia R.C diu:

  Roig Rubí de Kirsten Gier
  Gwendolyn Sheperd pertany a una família estranya, està envoltada de molts misteris. Un d’aquests grans misteris, és que algunes dones de la seva familia són portadores del gen que permet viatjar en el temps.
  Tota la família espera que Charlotte, prima de Gwen, realitzi el seu primer viatge. Té tots els símptomes, marejos, mal de cap, sensació de vertígen, sembla que és imminent.
  Gwendolyn, en canvi, també té malestar en el cos, però tota la família té clar que la portadora del gen és Charlotte, així que un bon dia la Gwendolyn mentre anava a comprar uns caramels, en un instant i sense saber com, es troba al Londres de finals del segle XIX. És llavors quan s’adona que tots estaven equivocats, perquè és ella la portadora del gen. Ara la seva vida sera molt diferent sobretot perquè viatjarà amb un noi que es diu Gideon i és un dels descendents de la familia Villiers. En Gideon es un noi força atractiu pero al principi es una mica imbècil amb la Gwendolyn però a poc a poc el Gideon anirà preocupant-se molt més de la Gwendolyn i descubrirà com és en veritat.

  Critica Personal:Es un llibre de NOVEL·LA juvenil.Trobo que es un llibre molt interesant i molt bonic sobretot perquè m’encanta com és la Gwen . Es un llibre que et dona ganas de començar a llegir-lo i no parar perquè t’enganxa.
  Ha sigut un llibre força interesant .

 13. Tania M.V diu:

  GhostGirl, de Tonya Hurley
  Charlotte Usher es va passar tot l’estiu plantejant el seu retorn a l’institut, per a què tot sigui diferent. Va estudiar a la Petula i a les Wendys, els seus models a seguir i així poder topar-se amb en Damen, el noi que li agrada. Es va adonar que era invisible per a la resta dels alumnes, pero va aconseguir que Damen anès a la seva clase de física, pero poc després s’atraganta amb un osset de gominola. A partir d’aquí és quan Charlotte es va adonar de que era un fantasma i se sent molt trista , perquè veu com la seva mort ajuda a altres alumnes a ser populars. Però després es sent feliç perque veu que sent un fantasma es pot apropar al Damen tant com vol. Aixi comença la historia d’una adolescent fantasma que voldrà fer tot el que sigui possible per estar a prop d’en Damen.

  Critica: Es un llibre de NOVEL·LA juvenil. El llibre m’agradat molt, des de el principi fins al final. Perquè hi ha molt de supense, adolescents malcriats , drama… Ha estat molt entretingut!

 14. Juan diu:

  Sangre en la arena de Nick Shadow
  M’he llegit tres relats, “Sang en la sorra”, “El millor amic del home” i “Una extranya en casa”. Els tres relats tracten de misteri i intriga. M´agrada perquè t´enganxa i fins que no tu acabes no pares. M´ha agradat en especial el de “Sang en la sorra” perquè és molt interessant i és molt bo. El recomano a la gent que li agradin els llibres de misteri.

 15. Brenda diu:

  Mujercitas,de Louise May Alcott

  És un llibre molt bonic, on explica la supervivencia de les quatre noietas en la guerra civil dels Estats Units, i ho demostra de manera molt objectiva, i ens diu que quasevol persona pot sortir endevant si s’ho proposa.
  I també té la seva part de romanticisme.

 16. Zahra G. diu:

  MIRALL TRENCAT, de Mercè Rodoreda

  Aquest llibre és molt bo i molt interesant però entre capítol i capítol canvia molt de personatges i de situacions però al final tots els personatges es creuen amb els personatges principals.

 17. Maninder K. diu:

  Leyendas y Rimas, de Gustavo Adolfo Bécquer

  Aquest llibre conté moltes llegendes i rimes, són molt interessants, i molt boniques.
  El que ha fet el nostre grup ha sigut escollir una llegenda i treballar-la.La llegenda que meés m’ha agradat ha estat ”Los ojos verdes” és una llegenda romàntica i una mica de misteri, que tracta d’una noia que és un esperir i que habita en un llac i un noi que es diu Fernando s’havia enamorat d’ella ,ell no sabia que era un esperit dolent. Al final la noia li diu que vagi amb ella, i es donen un peto fred com la neu, és a dir, el noi es va morir i va anar al fons del llac amb ella.

 18. Yolanda D. diu:

  Un cadàver a la biblioteca, Agatha Christie.

  Ha estat una lectura molt interessant. No sé si és perquè la meva mare és una de les majors fans d’Agatha Christie que conec o si és perquè sempre (tot i que mai ho havia fet) he volgut llegir un llibre d’aquesta escriptora. Reconec, que cuan era petita i tenia els llibres de la meva mare a l’habitació, llegia els títols i em feien bastanta por, ara, m’agraden, i, consegueixen ensimismarme i fins i tot addictir-me. Aquest llibre, crec que és el primer que llegeixo de l’Agatha, però m’ha agradat moltissim i ha superat totes les meves expectatibes de diversió i entreteniment. Penso, no sé si és per l’influencia de la meva mare què indubtablement, Agatha Christie és la millor escriptora de misteri de tots els temps.
  La historia, ha finalitzat deslliurant la veritat i fent veure al lector tota la trama que fa molts anys s’havia tramat i que ha sigut adorada i aclamada per milions de lectors arreu del món.

 19. Carla CG diu:

  Llamando a las puertas del cielo, Jordi Sierra I Fabra
  M’ha agradat molt aquest llibre, el recomano.
  La Silvia, és una noia que estudia Medicina, pero marcha a l’India per treballar com a cooperant durant l’estiu a un hospital. La Silvia per la manera que és, vol ajudar a tothom, vol que siguin feliços. Ella és molt coneguda per ser la filla d’el cirurgià Rosendo Prats, i ella especialment no és molt feliç sabent que a l’Índia tambe és famosa per ser la filla d’aquest. En Leo també és un cooperant com ella, pero no és tant famós, i això fa que la seva trobada no sigui com volia la Silvia. La Silvia té parella a Espanya, l’Arturo, pero quant arriba a l’Índia no el truca, no vol escoltar-lo, no vol saber res d’ell, perquè ell no volia que ella anés a l’Índia, però a ella li dóna igual el que pensin ell i el seu pare Rosendo.

 20. Sofia M. diu:

  Claudi, Pat Garret i Billy el Nen, d’en Roberto Santiago.

  Aquest llibre no és que m’hagi agradat molt perquè és molt liant: parla de un nen que es diu Claudi, et conta la seva vida dia a dia i a la mateixa vegada t’explica un llibre que li va regalar la seva àvia.

  Aquest llibre no us el recomano però si voleu intentar llegir-lo finqueu-vos en la història.

 21. Maria O. diu:

  La fúria del dimoni, de Guillem Bou i Carme Trinitat
  És la segona part de la trilogia de Terra de Dracs. Com no m’he llegit la primera, no se si és pitjor o millor. En fi, que no és massa completa la meva crítica però me l’han demanada. Així doncs començo. El llibre no està malament. Fa referència en molts aspectes a la cultura popular catalana. La història és força interesant però no el suficient per llegir-ho fora de classe. Encara però m’ha agradat fer aquesta lectura. La recomano perquè surten persontages molt interesants i amb els que m’identificava.

 22. Jenni diu:

  Els Set Secrets, Enid Blyton

  M’agradat molt, és molt divertit i intrigant és un llibre d’aventures
  quan començes a llegir-lo no pots parar fins a descobrir el final
  Son uns nens que fan reunios cada vegada que hi ha un conflicte i no paren fins a descobrir què és el que ha passat.
  És molt bo aquest llibre, us el recomano .

 23. YINGYING W diu:

  DIVUIT IMMIGRANTS I MIG ,ROBERTO SANTIAGO.
  El llibre m’ha agradat .

 24. Daniel M. diu:

  El cementerio de los Ingleses, de José Maria Mendiola
  És un llibre que al principi no crida l’atenció però quan el vas llegint cada vegada t’agrada més .
  Cada vegada és més interessant fins que al final t’agrada molt i fins que no te l’has llegit fins al final no pots parar de llegir-lo

 25. Kevin F. diu:

  Dr.Jekyll y Mr.Hyde, Robert L.Stevenson

  M’ha agradat molt. És una mica de por i de misteri, esta molt bé. El que més m’ha agradat és quan el Dr.Jekyll es transforma en Mr.Hyde i quan Markheim mata al majordom i a Mr.Hyde

 26. Ouassim Y. diu:

  IVANHOE, de Walter Scott
  És un llibre que no t’atreu al principi però més tard t’agrada ja que és un llibre molt interesant. Tracta d’una història medieval del segle xv-xvi i és una novel·la històrica.
  Aquest llibre m’el ha recomenat la professora de història, la senyoreta Sebastiana (mireu la secció “El llibre de…”).

 27. Sofia O. diu:

  La lladre de llibres, de Markus Zusak
  Incomparable, magistral, és una genial historia de l’Alemanya nazi explicada per qui millor que la mort. Es un llibre que et canvia la vida (fora conya) i fis i tot hi han sentiments tan forts que et fan plorar, la Liesel (protagonista) te una vida tràgica des de ben petita però aun així obre el seu cor i deixa entrar a persones o coses: com les paraules, en aquet llibre ens adonem de la importància de les paraules.
  No es difícil de llegir, i és des del principi addictiu, el recomano a la gent que li agradi llegir i a la que no també, aquet llibre val l’esforç.

 28. Omar S. diu:

  Narracions extraodinàries, Edgar Allan Poe
  Aquest llibre m’ha agradat perquè és molt interesant

 29. Alejandro P. diu:

  Harry Potter i la pedra filosofal, J.K. Rowling
  Us el recomano sobre tot per dos motius: el primer és perquè es molt intrigant i té molts moments divertits, i el segon motiu és perquè no té res a veure amb la pel·lícula.

 30. Dani C. diu:

  La cambra Groga
  El llibre m’ha agradat.

 31. A. diu:

  EL príncipe de la niebla, Carlos Ruiz Zafón
  És un llibre molt bó,és una mica avorrit al principi, peró a la que vas avançant es va fent més interesant, hasta fer-se addictiu.

  Ho recomano per a gent que te paciència i li agraden els llibres que tenen una mica de misteri.

 32. Víctor C. diu:

  Un piercing en el corazón, Marisa Lopez de Soria
  És un llibre que mostra des del punt de mira dels joves una historia d’amor una mica difícil ja que en Galax i l’Elisa són dues persones molt diferents.
  Aquest llibre el recomano per ser una historia bastant identificant amb els sentiments d’algunes persones de la meva edat.

 33. David C. diu:

  L’escarabat d’or, Edgar Allan Poe
  És molt bo el llibre i m’agradat molt.

 34. Joel S. diu:

  Cròniques de Nàrnia: El nebot del mag, C.S. Lewis

  EL libre que m’he llegit es titula les cròniques de Nàrnia i el nebot del mag.
  El recomano perquè és entrentingut i és d’aventures. Hi ha dos capítols que son molt divertits en aquest llibre y el recomano a la gent que li agraden els llibres d’aventures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *