Sant Jordi 2009

St Jordi collageAvui hem celebrat la diada de Sant Jordi al Terra Roja. Com ja va sent tradició al nostre institut, totes les activitats que s’han dut a terme han girat al voltant d’un clàssic de la literatura. Enguany hem llegit Jo robot, d’Isaac Asimov.

Ja fa dies que estem fent activitats de manera transversal des de totes les matèries sobre aquesta obra, però avui els alumnes han fet una Gimkana endintsant-se en ella, disfressant-se de robots, rescatant màquines perdudes, desxifrant enigmes, visitant el planetàrium (genial, les parets estàven empaperades en negre, amb constel·lacions dibuixades en fosforescent i llum actínica per què es veiés en la foscor, en Xabier feia d’astrònom, amb barret d’estels inclòs) i jo m’he disfressat de Biblioterrària robòtica!

Tot el centre ha col·laborat en l’ambientació i construcció e diferents robots. Cal destacar el robot gegant que ha fet la Paqui, de Tecnologia, i és que aquesta noia té una traça..!

Bona diada a tothom.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sant Jordi 2009

  1. Àngels diu:

    Hola, robòtica, què bé us ho passeu al teu ies! Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *