L’evolució de la vida a la terra

article del blog de l’àrtic

evolucio.jpg

Impressionant vídeo d’animació en 3D sobre la evolució de la vida a la Terra. En només 5 minuts queden perfectament explicades les transformacions que, al llarg de milions d’anys, es van produïr en alguns èssers vius fins arribar al mico.

Em venen al cap dues maneres de treballar la evolució a l’aula:

-que els alumnes, després de veure el vídeo, facin captures de diferents estadis evolutius, que en facin dibuixos i que cada un moldegi la figura en plastilina. Al final es podrien posar totes les creacions en línia amb etiquetes amb la data. Fins i tot se’n podrien fer fotos i penjar-les a Internet com a pasi de diapositives al BUBLESHARE amb rètols explicatius i/o gravacions de veu.

-aprofitant els dibuixos de la primera proposta es poden fer animacions a FLIPBOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *