LA NOSTRA BIBLIOTECA DE L’ANTIC EDIFICI

Cada dimecres, a l’hora  del pati, els alumnes de 4t. 5è i 6è podem accedir a la biblioteca escolar per mirar, remenar, llegir llibres i endur-se’ls a casa per continuar la seva lectura.

És poca estona però podem gaudir de llibres interessants i adequats a les seves edats.

Alguns alumnes ens volen explicar quins són els motius que els impulsen cada dimecres a submergir-se en aquest món d’aventures.

Aquí us deixem amb algunes de les seves respostes.

 

…Vaig a la biblioteca perquè m’agrada llegir i agafar llibres per prendre’ls a casa. També m’agraden els llibres de Jerónimo Stilton i els de futbolíssims. És divertit llegir als coixins perquè s’hi està molt còmode.

 

… A la biblioteca hi ha molts tipus de llibres que ens agraden, com per exemple els de història i els que fan riure. A mi m’agrada prendre a casa llibres divertits i còmics. El que trobo molt interessant és el de “La Piràde” perquè és de misteri.

 

… M’agrada anar a la biblioteca perquè és bo llegir contes en silenci. A vegades m’agafo llibres cap a casa per llegir-los i entretenir-me. Recomano els llibres més bonics perquè la gent se’ls llegeixi.

 

… La nostra biblioteca és molt “xula” perquè m’agrada llegir en silenci i després recomano algun llibre perquè tothom qui vulgui se’l pugui agafar i gaudir tant com jo he gaudit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *