Benvinguts i benvingudes al CIRC DE LA LECTURA!

Finalment podem dir que el nostre circ ja està acabat. Ha costat i hem tardat més del que ens hauria agradat, però per fi ara els nens i les nenes de l’escola podran gaudir del Circ de la Lectura!

Al llarg d’aquest temps s’ha fet un esforç per reorganitzar els llibres i fer una selecció d’aquells llibres que realment poden transmetre el gust per la lectura. S’han adquirit nous exemplars i s’ha decorat la biblioteca perquè sigui un espai motivador i engrescador de la lectura.

No podem deixar de dir que això no hauria estat possible sense la col·laboració de mestres de l’escola, de l’ajuntament del poble, del nostre estimat conserge i d’unes mares molt motivades que hi van invertir forces tardes venint a ajudar. A tots ells i elles moltes, moltes i moltes gràcies! Ja hem fet realitat el somni i ha estat gràcies a vosaltres!

Ja només ens queda desitjar que tothom passi unes bones vacances i que els nostres nens i nenes puguin començar a gaudir molt de la nova biblioteca al setembre. Esperem que els hi agradi i els endinsi en el bonic món de la lectura!


Un comentari a “Benvinguts i benvingudes al CIRC DE LA LECTURA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *