LLIBRES DE LECTURA PEL SEGON TRIMESTRE DE 6è

Dintre de la mitja hora dedicada cada dia per fomentar el gust per la lectura, els alumnes de 6è, llegirem aquest trimestre dos llibres nous.

6è A llegirà “En Caratallada i els altres” i 6è B “La guerra dels xiclets”.

A part d’aquests llibres els nens/es podran llegir el seu propi llibre de lectura.

Les lectures del llibre del trimestre seran principalment en veu alta, però també farem lectura silenciosa sobre tot del llibre escollit per ells i, de vegades, s’hauran de preparar fragments per llegir-los al dia següent davant dels companys (podrà ser del seu o del del trimestre).

Els mestres farem un seguiment de la lectura, tant la preparada com la no preparada, i al final de la lectura del llibre els nens/es donaran una petita opinió sobre el llibre del trimestre que han llegit.

CLASSES DE 6è


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *