LECTURA PREPARADA 3r

Per millorar la lectura, els nens i nenes de 3r hem començat a fer lectura preparada, on els alumnes són ajudats pels pares i mares. És molt interessant perquè d’aquesta manera involucrem a tots els agents educatius: alumne, família i escola.

L’activitat consisteix en que  l’alumne ha de buscar dues pàgines d’algun llibre que li agradi, i treballar la lectura en veu alta amb algun familiar, de manera que aquest es converteixi en un guia per al nen o nena. Després, l’alumne llegeix aquestes pàgines preparades davant de la resta de companys i companyes i aquests, juntament amb el tutor/a valoren els resultats mitjançant una coavaluació.

Us animem a participar en aquesta activitat i en altres d’aquest tipus per fomentar i millorar la lectura i comprensió dels vostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *