LOST AND FOUND

Aquest trimestre els alumnes de 2n vam descobrir una nova història de l’Oliver Jeffers. Després d’haver llegit els llibres “The way back home” i “Stuck” durant les lectures en anglès del trimestre passat, aquest trimestre hem començat amb un altre llibre del mateix autor i dibuixant.

Aquest es titula “Lost and found” i explica la història d’un nen que un dia es va trobar un pingüí a la porta de casa seva. No us volem revelar més detalls de la història però de moment us deixem unes imatges de l’activitat que hem fet per ajudar-nos a comprendre el conte.

També hem pogut veure la pel·lícula i perquè en pugueu fer un tastet us deixem el resum en el següent enllaç:

Lost and found

Gaudiu-lo!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *